Souk endelig en butikk & showroom med marokkansk flis i Bergen!

 

Det har vært stille her lenge. Ikke fordi det ikke har skjedd noe – det har for eksempel kommet barn og permisjoner i året som har gått. I tillegg så legges det planer. En av planene er butikk som er underveis. Lokaler er på plass: Strandgaten 210 i Bergen. Navn har vi også: souk. Her kommer dere til å finne håndlagede sementfliser («marokkanske» «historiske» «antikke» fliser. Kjært barn har mange navn…) puss til gulv, vegger og benkeplater som gir en betong-aktig finish og noen eksempler på møbler jeg lager vil dere finne utstilt.

Målet er å ha butikken åpnet i midten av desember og nettbutikk om kort tid. Send gjerne en mail til info@naturatec.no i mellomtiden om du lurer på noe. Vi gleder oss!

2 kommentarer Legg til din

  1. anita kristiansen sier:

    hei. sender dere fliser? skulle gjerne hatt en prøve av gustaviansk #20 historiske fliser. hva er prisen pr kvadratmeter..å hvor store er de? adresse Ørsta på Sunnmøre

    1. mediemix sier:

      Hei, og beklager at du ikke har fått svar før nå! dennne meldingen hadde gjemt seg helt. Flisene våre er 20X20cm og flisen du tenker på har vi i svart/hvit, svart/off white, hvit/mellomblå og hvit/marineblå. Ta en kikk på www.souk.no så kan du se sortimentet vårt. Vi sender fliser til hele landet. Ønsker du fortsatt en prøveflis kan du sende en epost til info@souk.no så hjelper vi deg gjerne videre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s