Creatina og Claystone

Claystone på gulvet
Claystone på gulvet

Betonglook er populært, og Creatina og Claystone er materiale som gir effekten av betong/fugefrie flater til gulv, vegger og benkeplater. Jeg er svært begeistret for materialene. De er miljøvennlige, lette å bruke og kommer i en mengde ulike farger. I tillegg så er de ekstremt slitesterke og robuste og elastiske slik at ikke overflaten sprekker. Du kan selv velge hvilken overflate du vil ha, fra helt matt til skinnende blank, avhengig av overflatebehandlingen du velger. Prisen på alt nødvendig materiale, inkl overflatebehandling er fra ca kr 400,- per kvm

Claystone har en litt røffere overflate enn Creatina og er den mest hardføre av de to produktene. Creatina er det meste elastiske og kan påføres i svært tynne lag. I tillegg er Creatina den mest vannfaste av de to materialene. Når det er sagt så kan begge materialene brukes på bad og i våtsoner så lenge underlaget er godt bearbeidet ift våtromsnorm. Selv skal jeg nå i gang med å legge Creatina i dusjen.

Her er noen eksempler på hvordan det kan se ut. Dersom du vil se mer, kom innom vårt Showroom, SOUK i Strandgaten 210, Bergen. Her er gulvet i Claystone, i tillegg til at vi har prøver og fargekart liggende på mange ulike varianter av farger og overflater.

Å påføre Creatina og Claystone er en prosess man kan gjøre selv – og dette er også materiale man kan bruke over gamle fliser uten å fjerne flisene først. En rimelig og rask måte å fornye badet på!

Vi har i vår arrangert kurs i teknikken, og det viste seg å være populært. Det er stor interesse for flere kurs, og vi kommer nok til å sette opp nye kurs. Om dette er noe du har lyst til å lære er det bare å ta kontakt! (info@naturatec.no). Og har du lyst på fine vegger og gulv med betonglook, men ønsker å la andre ta arbeidet formidler vi gjerne kontakt med flinke folk som kan teknikken.

Én kommentar Legg til din

  1. Ann-Christin Moe sier:

    Hei!
    Jeg kunne veldig gjerne tenke meg betonglook på gulvene mine. For øyeblikket har jeg parkett men jeg har betong under parketten. Hva er det beste underlaget å legge dette på? Kan jeg gjøre dette selv? Jeg bor i Oslo,er det noen i Oslo som kan dette?

    Mvh
    Ann-Christin Moe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s