Om ggmöbel

Georg Guntern

ggmöbel er et foretak som drives av meg, Georg Guntern. Jeg er opprinnelig fra Sveits, men bor og arbeider nå i Norge (nærmere bestemt i Bergen). Jeg er medeier i Souk Bergen (www.souk.no) som fører marokkanske fliser, naturmaling og naturpuss, tadelakt og diverse produkter som gir betonglook til gulv, vegger og andre overflater. Miljøvennlig produksjon og kvalitetshåndtverk er viktig for meg.

Jeg er enasjert og entusiastisk i forhold til miljøvennlige byggevarer. Gjennom Naturatec AS (www.naturatec.no) importerer jeg og mine partnere miljøvennlig puss, mineralmaling, tadelakt og andre naturlige materialer som leveres til forhandlere over hele landet. Jeg utfører selv arbeid med slike pussprodukter og arrangerer kurs og opplæring for private og profesjonelle.

I tillegg til dette så er jeg altså møbelsnekker. Jeg er utdannet både tømrer, møbelsnekker og arkitekt EFZ fra Sveits og har derfor gjennom årene arbeidet med bygg og bolig fra mange ulike vinkler. Møbelsnekkeri er kanskje det jeg trives aller best med. På mitt verksted på Breviken i Bergen lager jeg møbler. Her lager jeg spisebord, snekkerbygde kjøkken, trapper og ulike innredninger på mål slik at feks ditt baderom (med tadelakt og marokkanske fliser…? ) får et møbel som passer akkurat til ditt behov.

Gjennom utdannelse og arbeid har jeg altså opparbeidet meg erfaring med ulike materialer og produkter og har funnet meg noen favoritter. Det er disse produktene jeg viser på disse sidene. Jeg håper at mitt engasjement og min interesse for kvalitetsprodukter kan fenge og skape interesse også hos andre.

Ta gjerne en kikk på innleggene som er lagt ut og kontakt meg på telefon 46620872 eller på mail: info@ggmobel.no dersom du har noe du lurer på.