leirpuss og naturmaling

Vegg med leirpussTierrafino leirpuss og naturmaling (ipaint og tpaint) er produkter som er 100% naturlig produsert, og som er fremstilt helt uten løsemidler. I tillegg til dette har leire helt særegne egenskaper som er gunstig for inneklimaet. Leirpussede vegger har en absorberende overflate som regulerer både fuktighet og temperatur og på den måten bidrar slike overflater til et gunstig inneklima og forbedrer luftkvaliteten. Vegger med leirpuss har også gode akustiske egenskaper.

Leirpuss kan også hjelpe ved moderate temperaturforskjeller. Veggoverflaten vil holde seg kjølig i sommervarmen og varm i vinterhalvåret. Jo mer leire i et rom, jo mer fordelaktig effekt. Leiren kan også anvendes over og rundt varme vegger for å magasinere varme og bidra til en jevnere innetemperatur.

Via firmaene Souk Bergen og Naturatec AS forhandler vi Tierrafino’s produkter. Vi bidrar også med råd og hjelp underveis. Ønsker dere at vi både skal levere produkter og arbeid gir vi mer en gjerne et tilbud også på dette.

Vi vil anbefale en kikk på vår nettside: www.naturatec.no for inspirasjon og informasjon. Har du spørsmål er det ellers bare å ta kontakt på 466 20 872 eller sende oss en mail på post@naturatec.no