tadelakt

Tadelakt er en klassisk, elegant pussteknikk med mer enn 1000 års tradisjon. Det er en vanntett kalkbasert puss som opprinnelig ble brukt på palasser og praktbygg i Marokko. Den eksklusive teknikken har etterhvert også blitt kjent i vår del av verden og blir mer og mer populær.

Materialet blir brukt til baderom, interiører og til utebruk. Tadelakt kan brukes i stedet for fliser på baderommet. Der gir det en sømløs og elegant overflate som er lett å rengjøre og som får en vakker og naturlig glans. Tadelakt er fleksibelt å arbeide med og kan formes etter kanter og feks hyller og således gi en flytende overflate til hele vegger med nisjer og hyller etc.

Via firmaene Souk Bergen/ Naturatec AS fører vi tadelakt fra produsenten Tierrafino i Nederland. Denne produsenten er valgt da de har produkter av ypperlig kvalitet, fordi de har et sterkt fokus på miljøvennlig produksjon og fordi dette er et firma med pålitelig kundeservice og leveranser.

Å påføre tadelakt er en arbeidskrevende prosess. Det krever konsentrasjon, flid og øvelse, og er i utgangspunktet ikke en teknikk som anbefales til gjør-det-selv-arbeid. Det finnes unntak, og ta gjerne kontakt om du tror at du kan ha erfaring som gjør at det likevel skal gå – produktene har vi. Og dersom du ikke vil gjøre det selv så er våre firma blant noen veldig få i Norge som har erfaring og kompetanse på å utføre teknikken. Mer info om produktene finner du her: www.souk.no

For mer informasjon kan du også ringe på 466 20 872 eller send en epost til info@ggmobel.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s